28.4 C
Malaysia
Tuesday, November 30, 2021

PEMINAT ZIZI KIRANA BAKAL MENANGIS BULAN DEPAN

Rupanya panggilan “sayang” Yusof Bahrin kepada Zizi Kirana yg tular dalam satu rakaman di awal September lalu memang petanda hubungan mereka sudah mulai serius.

Dan lebih serius menurut sumber,mereka dikhabarkan sudah pun menghantar dokumen ke pejabat agama untuk urusan nikah dan cuma menunggu tarikh yg sesuai untuk melangsungkan majlis.Mungkin bulan depan.

Malahan Yusof Bahrin,29 tahun yg mula terkenal melalui drama Perempuan Tanpa Dosa itu sendiri sudah mengambil kira penyusunan jadual kerja bagi mengelak bertembung dengan tarikh majlis istimewa itu.

Bagaimana pon Zizi dan Yusof masing masing belom mengesahkan berita ini dan lebih memilih tidak menjawab pertanyaan yg berkaitan.

Kedua selebriti famous ini mengakui berkenalan ketika rakaman rancangan All Together dan menjadi lebih rapat melalui laman sosial Instagram.

Zizi Kirana,36 tahun mengakui beliau senang berkawan dgn Yusof Bahrin dan tidak menolak sekiranya berjodoh dengan pelakon itu.

Kisah mereka menjadi tular apabila Yusof memanggil Zizi dgn gelaran “Sayang” ketika sesi Instagram Live (IG Live) dan ini sebenarnya disambut baik oleh peminat peminat Zizi yg selama ini menunggu berita gembira dari Zizi tapi mesti ada yang kecewa dan gigit jari kan?

Ketika sesi IG Live mereke berdua

Apapon kita tunggu berita gembira Zizi Kirana dan Yusof Bahrin.

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini