24.4 C
Malaysia
Tuesday, October 26, 2021

Bila tengok balik filem Zombe Kg Pi$ang , Hantu Kak Limah terasa sayu dan sedih je . Ni antara pelakon filem tersebut yang telah pergi selamanya . Yang no.3 tu tak sangka betul.

Sebut saje pasal filem ni siapa tak pernah tengok kan ? Zomb! Kampung Pis4ang , Hantv Kak Limah Balik Rumah dan telemovie PUASA.

Memang kelakar habis dan betul betul menarik minat penonton . Lawak otai otai dalam filem ini memang buat kita tak kering gusi disamping “setting” tempat lakonan memang betul betul tenang dengan suasana kampung yang sebenar.

Filem arahan Mamat Khalid ini memang bagi admin betul betul berjaya . Idea yang dibawa olehnya sangat “Ngam”!

Tapi tahukah anda , sudah ramai barisan pelakon sekuel itu sudah pergi buat selamanya . Alfatihah buat mereka . Bakat mereka memang tiada orang boleh ganti .

Antara pelakon tersebut :-

  • Pak Jabit ( Abdul Kadir 2017 )

Pak Jabit

Pak Jabit merupakan pelakon pembantu yang sering menjadi watak penting dalam filem seperti Zomb! Kampung Pis4ng dan juga H4ntv Kak Limah.

  • Loloq

  • Pak Abu ( Zami Ismail )

  • Yeh Sekupang ( Rab Kadir )

  • Wan Kaswi ( Azwan Annuar )

Wan Kaswi filem Hantv Kak Limah, atau nama sebenarnya Azwan Annuar, telah k3mbali ke rahmatullah kira-kira jam 10.15 pagi tadi 4kibat s4kit belakang.

Berita k3m4ti4nnya disampaikan sahabatnya yang dikenali sebagai Hafiq, di laman Facebook. Allahyarham meng4lami s4kit belakang 

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini