28.4 C
Malaysia
Tuesday, November 30, 2021

VIDEO] First time dalam hidup benda ni duk depan jalan aku. Nasib aku tak bawak laju do. Tidak jadi apa la dekat benda ni. Harap pihak berkuasa dapat tangkap makhluk ni..

Hari tu malam aku bawak kereta balik dari kg aku..
Waktu dah nak malam samar samar gelap dah sikit..

Ikutkan hati malas nak balik lagi tapi apakan daya esok kerja..
Then aku pun start kereta..

Macam biasa masa nak balik isi minyak dulu..
Lepas tu.. Dalam perjalanan balik tu..aku bawak rasanya takde la laju mana dalam 90-100 camtu jer..

Nak jadi ke cerita tengah syok layan lagu…

Ade satu lembaga kren besar waknat depan mata.. Terkejut babun aku wei.. Tak tahu nak cakap camne korang tengok video ni aku serta kan..

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini